Generalforsamling 29.4. er aflyst

0

Generalforsamling i grundejerforeningen Pilegårdsparken 2020 er aflyst

Generalforsamling i grundejerforeningen Pilegårdsparken, som ifølge vedtægterne skulle være afholdt i april måned (d. 29.04.20), aflyses desværre grundet COVID 19 og myndighedernes generelle påbud og anbefalinger.

Vi håber meget at kunne afholde generalforsamlingen i forbindelse med årets vejfest lørdag d. 15. august 2020. Vi vil informere nærmere inden sommerferien og udsende en officiel indkaldelse, hvor vi håber at kunne byde på lidt mad og drikke, bestilt ude i byen, som vi plejer til generalforsamlingen ud over hvad vi ellers får til vejfesten.

Kontingent og budget

Kontingent til grundejerforeningen fastsættes på generalforsamlingen, men grundet omstændighederne vil både budget og kontingentets størrelse fortsætte uændret frem til den udskudte generalforsamling. Opkrævning følger primo maj til betaling primo juni.

Opsamlingsdag 2020 også aflyst

Årets opsamlingsdag var planlagt til nu på søndag d. 19.04.20. Dette arrangement aflyses desværre ligeledes og bestyrelsen opfordrer til, at alle som har tid og lyst, selv (hver for sig) tager en pose med sig og samler affald i vores grønne område, når man alligevel er ude og få lidt luft i disse ”hjemme” tider. Hvis man ikke selv har mulighed for at køre det indsamlede skrald til genbrugspladsen, kan det afleveres i nr. 91.

Sankt Hans 2020?

Årets sankthansfest ved vi i skrivende stund ikke, om den kan afvikles tirsdag d. 23. juni. Vi vil vende tilbage med information herom, så snart vi ved, hvilke regler der gælder til den tid i forhold til forsamlinger. Bestyrelsen har valgt, at det alligevel skal være tilladt at henlægge haveaffald til sankhansbålet, som vi plejer fra d. 15. maj. Såfremt vi ikke kan afvikle arrangementet, vil vi få bortskaffet haveaffaldet. I den forbindelse skal det præciseres, at der KUN må henlægges brandbart haveaffald. Altså ingen jord og sten eller trærødder med jordklump, græsafklip, raftehegn og andet byggemateriale. Det bliver yderst bekosteligt at få bortskaffet bålet, hvis disse materialer er imellem haveaffaldet, eftersom dette så hører under blandet affald.

Vi er kede af, at vi ikke kan gennemføre alle de gode traditionsrige arrangementer i vores grundejerforening, men sådan ligger landet. Bestyrelsen håber på jeres forståelse og tålmodighed og ikke mindst, at denne verdensomspændende viruspandemi snarligt må slutte.

Med venlig hilsen
Birgitte Berg-Munch/formand Pilegårdsparkens grundejerforenings bestyrelse

Share.

About Author

Leave A Reply

Close
loading...