Udløb til mosen undersøges efter petroleumsudslip

0

Det fælleskommuale forsyningsselskab Novafos benyttede det solrige vejr i sidste uge til at tømme den regnvandsledning, der tilsyneladende løber fra industriområdet, gennem den forurenede fhv. Brdr. Andersen grund og under nederste kofold med udløb til mosen. Efter tømningen er kameraer sat ned i regnsvandsledningen for at undersøge, om der sker udledninger fra industriområdet eller for den sags skyld indsivninger fra området. Eventuelle væsker vil blive målt og undersøgt.

Undersøgelsen sker i samarbejde med Rudersdal Kommunes miljøafdeling, der sidste år opdagede denne regnvandsledning, da kloakkerne i Pilegårdsparken blev ramt af en slem petroleumsforening. Regnvandsledning er ikke optegnet på noget kort. Nu ønsker kommunens miljøafdeling af få styr på, om der via regnvandsledningen ledes forurening ned i mosen.

Der har nemlig siden været nogle hvide skumlignende udledninger til mosen.

Vi venter spændt på svaret.

Share.

About Author

Leave A Reply

Close
loading...