Fritidsflyvning med droner i byområder er forbudt

0

Fritidsflyvning med droner forbudt i byområder

Bestyrelsen vil hermed orientere alle om reglerne for droneflyvning, da nogle grundejere har oplevet, at reglerne bliver overtrådt.

Droneflyvning nær og over boligområder er en krænkelse af privatlivets fred, idet de oftest er forsynet med kamera og kan filme ikke bare ned i haver, men også ind gennem vinduer. Derfor er alle former for fritidsflyvning i bymæssigt område forbudt. Det er kun tilladt med dronebevis og i professionelt øjemed, og droneflyveren skal have politiets tilladelse. Det fremgår af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens regler for droneflyvning i bymæssigt område.

Nu da havesæsonen er begyndt, håber vi i bestyrelsen, at reglerne overholdes – til alles bedste.

Med venlig hilsen
Grundejerforeningens bestyrelse

Share.

About Author

Leave A Reply

Close
loading...